Prijavljeni ste kot partner

Kolekcija Scott Contessa Signature

09.04.2024 16:00

SCOTT Contessa Signature je naša premium kolekcija, ki je bila posebej zasnovana za ženske, ki jih zanima ne samo izgled, ampak tudi zmogljivost svojih koles, oblačil in opreme. Z mislijo na moč, ženstvenost in hitrost, smo ustvarili kolekcijo, ki je namenjena ženskam, ki strastno pristopajo k nakupom opreme in želijo, da ta izstopa tako na terenu kot na cesti.

Kolekcija trail

 

Naša trail kolekcija je zasnovana za dolge dni preživete v gorah. Vključuje tehnična, zračna oblačila in opremo, ki vam zagotavlja popolno zaščito in svobodo gibanja. S kroji, ki se prilegajo vsaki obliki telesa, in naprednimi materiali, bo kolekcija poskrbela, da boste ostali suhi in vam bo udobno, ne glede na to, kako zahteven je vaš naslednji vzpon.

 

 

Kolekcija za cestne avanture

 

Če iščete maksimalno aerodinamično zmogljivost, je naša cestna kolekcija prava izbira za vas. Oblikovana za hitrost, vključuje udobna oblačila z oprijetim krojem, ki zmanjšujejo zračni upor in povečujejo vašo hitrost. Ne glede na to, ali ste na dolgi vožnji ali pa tekmujete do ciljne črte, bo naša cestna kolekcija poskrbela, da boste vedno korak pred konkurenco.

 

Kolekcija gravel 

 

Za ženske, ki ljubijo avanture in raznolikost, smo ustvarili gravel kolekcijo. Ta vključuje tehnična in zračna oblačila z atletskim prileganjem, ki zagotavljajo udobje in zmogljivost skozi ves dan. Ne glede na to, ali raziskujete neznane poti ali premagujete dolge razdalje, bo gravel kolekcija poskrbela, da boste ostali osredotočeni na pot pred vami.

 

 

SCOTT Contessa Signature: več kot samo oprema

 

Pri SCOTT-u verjamemo, da je kolesarstvo več kot samo šport. Je strast, način življenja in izraz individualnosti. Zato je naša Contessa Signature kolekcija zasnovana tako, da izpolnjuje in presega pričakovanja žensk, ki iščejo popolno harmonijo med funkcionalnostjo, udobjem in stilom.

 

 

Izbira prave opreme lahko resnično spremeni vašo kolesarsko izkušnjo. Zato vas vabimo, da odkrijete našo Contessa Signature kolekcijo in najdete popolno opremo, ki bo dopolnila vašo strast do kolesarstva.

 

Odkrijte svojo hitrost, odkrijte svoj stil. SCOTT Contessa Signature kolekcija. Za ženske, ki vedo, kaj hočejo.

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?