Prijavljeni ste kot partner

FINN - univerzalni nosilec za kolo

11.04.2024 15:00

Za vse kolesarske navdušence in tiste, ki svoje kolo vozijo z eleganco, predstavljamo revolucionaren dodatek: Finn, univerzalen nosilec za telefon, ki je zdaj na voljo po priporočeni maloprodajni ceni samo 19,95€!

Varnost in udobje na vsaki poti 

 

Finn je zasnovan tako, da omogoča varno namestitev vašega pametnega telefona brez neposrednega stika s krmilom. Ne glede na to, ali ste na mestnih ulicah, gorskih poteh ali preprosto uživate v vožnji s prijatelji ali družino, vam Finn kaže pot.

 

 

Univerzalna združljivost

 

Zahvaljujoč raztegljivemu dizajnu iz silikona je nosilec Finn združljiv z skoraj vsemi modeli pametnih telefonov. Finn je vaš zanesljiv spremljevalec na vsakem kolesu ali skiroju - od gorskih koles, mestnih koles, dirkalnih koles, izposojenih koles do skirojev.

 

Kakovost in trpežnost 

 

Finn je izdelan v srcu Evrope, v Avstriji, po najvišjih evropskih standardih kakovosti. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki zagotavlja trdnost in zanesljivost v vseh vremenskih razmerah. Njegov trden oprijem zagotavlja, da vaš telefon ostane varno na mestu, ne glede na teren.

 

Majhen, priročen in prenosen 

 

Poleg tega je Finn majhen in priročen, lahko ga pospravite v žep, kar pomeni, da ga lahko vzamete s seboj kamor koli.

 

Enostavna namestitev 

 

Namestitev Finna je preprosta in hitra. Preprosto namestite Finna na krmilo, potegnite manjši del skozi režo, nato držite in potegnite večji del pod krmilo proti sebi. Na koncu, raztegnite trakove in jih potegnite čez vogale vašega pametnega telefona.

 

Dodatna vrednost 

 

Z nakupom Finna dobite več kot le nosilec za telefon. Aplikacija Bike Citizens vam ponuja še več kot samo navigacijsko rešitev. Poleg načrtovanja najboljših kolesarskih poti po mestu aplikacija vključuje kul kolesarske poti po vsem svetu v različnih mestih.

 

 

Ne zamudite priložnosti in si zagotovite svoj Finn. Vaš idealen kolesarski sopotnik čaka na vas.

Finn - za vsak pametni telefon, za vsako kolo ali skiro.

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?