Prijavljeni ste kot partner

Hamax - varno na pot z vašim malčkom

07.04.2023 13:00

Če iščete zabavno in udobno rešitev za prevoz vaših otrok na kolesarskih izletih, potem je Hamax prikolica zagotovo prava izbira!

Hamax prikolica za priklop na kolo je izdelana iz trpežnih materialov in ima obliko, ki zagotavlja varnost in udobje vaših otrok med vožnjo. Prikolica je enostavna za uporabo in vam omogoča, da se brez težav odpravite na kolesarski izlet skupaj s svojo družino. Ponudbo Hamax prikolic lahko prevetite: TUKAJ

 

Prikolica ima veliko prostora za shranjevanje stvari, zato lahko vzamete s seboj vse, kar potrebujete za prijeten izlet v naravo. Prikolica je enostavna za priklop na vaše kolo in je primerna za uporabo na vseh vrstah koles.

 

 

Za dodatno varnost so prikolice opremljene z odsevniki, ki zagotavljajo dobro vidljivost v prometu in z možnostjo uporabe varnostnega pasu (5 točkovni), ki dodatno varuje vaše otroke.

 

Ne glede na to, ali se odpravljate na krajši izlet ali na celodnevno kolesarsko avanturo, bo Hamax prikolica za priklop na kolo zagotovo pripomogla k prijetnemu in udobnemu družinskemu doživetju.

 

Pri nakupu prikolice Hamax in čelade za odrasle MET DOWNTOWN ter čelade za malčke HAMAX SKYDIVE, vam ponudimo 50% popust na cene čelad. 

 

Akcija velja do razprodaje zalog. Zato pohitite, zaloge so omejene!

 

 

 

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?