Prijavljeni ste kot partner

NOVO: HAMMERHEAD KAROO

15.05.2024 16:00

Hammerhead Karoo – Ta vrhunski kolesarski računalnik z neprekosljivo zmogljivostjo in intuitivnim vmesnikom je izdelan za kolesarje, ki želijo več od svoje vožnje. Z velikim zaslonom, ki prikazuje podatke z jasnostjo pametnega telefona, in izjemno baterijo, ki zdrži ves dan, je Karoo idealen za dolge in zahtevne ture.

Hammerhead Karoo predstavlja presežek v svetu kolesarskih računalnikov, zasnovan za zagotavljanje najvišje ravni nadzora in udobja na vsaki vožnji.

 

Vrhunski zaslon

 

Karoo se ponaša z visokokakovostnim zaslonom, primerljivim s pametnimi telefoni, ki vam zagotavlja jasno vidljivost podatkov in zemljevidov v realnem času, ne glede na svetlobne pogoje.

 

 

Napredna baterija in zmogljivost

 

Z 64GB shrambe in 4GB RAM-a Karoo zagotavlja hitro obdelavo in shranjevanje podatkov, medtem ko robustna baterija omogoča več kot 15 ur uporabe, idealno za dolge ture.

 

Intuitivno upravljanje

 

Napravo lahko upravljate preko zaslona občutljivega na dotik ali s pomočjo enostavnih gumbov, kar zagotavlja preprosto navigacijo tudi med zahtevnimi etapami.

 

Izjemna natančnost in varnost

 

Multi-band GNSS tehnologija nudi izredno natančno sledenje lokaciji, Karoo pa je opremljen tudi z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so podpora za ANT+ radarske sisteme in luči.

 

Povezljivost in posodobitve

Karoo se redno posodablja z novimi funkcijami in izboljšavami, medtem ko Hammerhead Companion App in Dashboard omogočata enostavno upravljanje naprave kar s krmila.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?