Prijavljeni ste kot partner

Anti Fog Sprej proti rosenju Muc-Off

10.12.2023 11:00

Pozdravljeni, strastni kolesarji!

 

Nič ne pokvari kolesarskega doživetja bolj kot rosenje očal ali vizirja na vaši kolesarski vožnji. Na srečo imamo rešitev, ki vam bo omogočila, da ostanete osredotočeni in imate jasen pogled na pot, ne glede na vremenske razmere. Predstavljamo vam Anti-Fog Treatment - premium formula, ki ustvari prosojen, zelo tenek premaz na vaših očalih ali vizirju in s tem prepreči rosenje.

Muc-Off Anti Fog sprej proti rosenju, s katerim bo vaša vožnja kristalno jasna!

 

Vsem strastnim kolesarjem in tudi ostalim športnikom se je zagotovo že zgodilo, da so se vam med športno aktivnostjo zarosila očala ali vizir. Zarošena očala so med drugim zelo nadležna, med športom pa so lahko tudi precej nevarna. Razmišljajte in glejte jasno ter poskrbite za svojo varnost in si priskrbite Anti Fog, ki bo izboljšal kakovost vaše vožnje v vseh vremenskih razmerah.

 

 

Preden se poglobimo v podrobnosti, si poglejmo nekaj ključnih značilnosti, ki jih ponuja Anti-Fog Treatment:

 

  • Ena obdelava na očalih ali vizirju poskrbi za do 5 dni zaščite.
  • Odličen je za uporabo na MTB, plavalnih, smučarskih in snowboard očalih ter vizirjih za čelado.
  • Pomaga tudi, da dež in kapljice vode odtečejo, kar naredi vašo vožnjo še varnejšo.

 

 

Anti-Fog Treatment je vrhunska formula, ki ustvari prosojen in tenek premaz na vaših očalih ali vizirju, s katerim prepreči rosenje. S tem izdelkom boste vedno imeli jasen pogled na pot, ne glede na vremenske razmere.

 

 

Anti-Fog Treatment uporablja napredno tehnologijo absorpcije vlage z anti-megleno formulo, ki ustvari prosojen, tenek premaz in s tem poskrbi, da vaša vožnja ne bo prekinjena zaradi zamegljenih očal! Muc-Off Anti-Fog Treatment nudi do pet dni zaščite, če pa ga nanesete na zunanjo stran plavalnih ali športnih očal, bo odlična formula pomagala tudi, da dež oziroma voda iz očal odteče, kar naredi vašo vožnjo še varnejšo! Z napredno formulo, ki je odporna na megljenje, bodo vaša očala ali vizir ostali jasni in brez megle tudi v najzahtevnejših razmerah.


 

Napredna absorpcija vlage:

 

Anti-Fog Treatment ne samo da preprečuje rosenje, temveč tudi absorbira vlago, kar pomeni, da boste imeli jasen pogled na pot, ne glede na vremenske razmere. Tako boste bolje uživali v svoji kolesarski vožnji.

 

Varno na vseh plastikah in steklih:

 

Ne glede na to, ali imate kolesarska očala ali čelado s steklenim ali plastičnim vizirjem, lahko brez skrbi uporabite Anti-Fog Treatment. Ta izdelek je varen za uporabo na vseh vrstah plastike in stekla, ne da bi povzročil poškodbe ali praske.

 

Kako uporabimo Anti Fog Treatment sprej proti rosenju?

 

Nanašanje formule je zelo preprosto! Sledite naslednjim korakom:

 

1. Prepričajte se, da je površina čista in brez kontaminacije.

2. Stekleničko dobro pretresite, da aktivirate formulo.

3. Posprejajte lahno meglico Anti-Fog Treatmenta na površino, ki jo želite zaščititi in nežno obrišite s suhim koščkom tkiva.

 

Za najboljši učinek priporočamo, da nežno obrišete s čisto krpo za čiščenje očal ali celuloznim robčkom in polirate, dokler se zaščita ne utre. Ta metoda ustvari dolgotrajen premaz visoke kakovosti. Pri tem bodite previdni, da površino obrišete nežno in s tem preprečite nastanek prask na vaših očalih ali vizirju. 

 

 

Kako očistim steklo, ki je bilo obdelano z Anti-Fog?

 

Priporočamo uporabo nevtralnega čistila, kot je naš Helmet Visor & Goggle Cleaner, nato pa ponovno nanesite Anti-Fog Treatment za najboljšo učinkovitost.

 

Kako lahko Anti-Fog hkrati odbija vodo in vlaži?

 

Anti-Fog je mešanica hidrofobnih površinsko aktivnih snovi, ki sovražijo vodo, zato jo odbijajo, in hidrofilnih površinsko aktivnih snovi, ki jo ljubijo in dejansko absorbirajo. Ta sodobna mešanica sestavin in tehnologije ustvari zmanjšanje površinske napetosti med trdo površino (kot je leča vaših očal) in tekočino. Več o tem, kako deluje, lahko preberete v našem Tech Tuesday članku.

 

Zagotovite si trajno jasen pogled!

 

Anti-Fog Treatment ne bo le preprečil rosenje vaših očal ali vizirja, temveč bo zagotovil trajen, jasen pogled na pot. Z enim nanosom boste dosegli do pet dni zaščite proti megljenju očal, kar pomeni, da boste bolj samozavestno kolesarili v vseh razmerah.

 

 

Ne dovolite, da vam rosenje ali dež prekrije vaš pogled in kolesarsko doživetje. Z Anti-Fog Treatment boste imeli vedno jasen in pred vsem varen pogled na pot, ne glede na vremenske razmere.

 

Poglejte si Anti Fog Treatment sprej proti megljenju še v Akciji!

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?