Prijavljeni ste kot partner

Muc-Off sprej za krpanje B.A.M!

02.04.2024 11:00

Dragi ljubitelji kolesarjenja!

 

Ste že kdaj doživeli trenutek, ko ste bili daleč od civilizacije, na dolgi kolesarski poti, in nenadoma ste začutili, kako vaša pnevmatika izgublja zrak? Ali pa ste morda na hitri vožnji po mestu nenadoma zaslišali značilno piskanje zaradi predrte zračnice? Če ste kdaj doživeli takšno neprijetno situacijo, potem veste, kako pomembno je imeti zanesljiv in hiter način za popravilo predrte pnevmatike.

POGLEJTE GA V AKCIJI: MUC-OFF SPREJ ZA KRPANJE B.A.M!

 

 

Predstavljamo vam B.A.M! Instant Puncture Repair - revolucionarni izdelek, ki bo spremenil vaše kolesarjenje na bolje! Z B.A.M! boste hitro in enostavno popravili predrte zračnice ter nadaljevali svojo vožnjo brez nepotrebnega zapravljanja časa. V tem članku vam bomo predstavili vse prednosti in funkcionalnosti tega izjemnega izdelka, ki je namenjen prav vam, strastnim kolesarjem!

 

 

Kaj dela B.A.M! tako posebnega?

 

B.A.M! Instant Puncture Repair je izdelek, ki prinaša več kot le običajno popravilo predrte pnevmatike. Preverite, zakaj je B.A.M! tako poseben:

 

  • Zatesni luknje velike od 3 do 4 mm: B.A.M! ni zgolj običajno sredstvo za krpanje pnevmatike, kar pomeni, da boste za vedno pozabili na nadležna puščanja zraka zaradi drobnih predrtin.
  • Kompatibilen je z različnimi vrstami koles: Ne glede na to, ali vozite cestno kolo, gorsko kolo ali kolo za gravel, bo B.A.M! odlično deloval na vseh vrstah koles, saj je ta izdelek resnično vsestranski!
  • Priročen nastavek za ventile Presta: Ventili Presta so pogosti pri kolesih višjega cenovnega razreda, in B.A.M! je opremljen s posebnim nastavkom, ki popolnoma ustreza tem ventilom.

 

 

 

Kako deluje B.A.M! Instant Puncture Repair?

 

B.A.M! deluje izjemno hitro in preprosto. Ko pride do predrtja, sledite tem korakom:

 

 

1. Poiščite vzrok za predrtje in odstranite morebitne delce, ki so se zataknili v zračnici ali pnevmatiki.

 

2. Premaknite ventil na položaj 12 ure in odprite jedro ventila ter preverite, če je ventil čist.

 

3. Svoj B.A.M! dobro pretresite.

 

4. Uskladite pločevinko B.A.M! z ventilom, tako da je roza nastavek poravnan.

 

5. Stisnite močno navzgor in držite, dokler pnevmatika ni zadostno napolnjena z zrakom.

 

6. Odstranite pločevinko iz ventila in nazaj privijte ventil.

 

7. Zavrtite kolo in pripravljeni ste za nadaljevanje vožnje!

 

 

B.A.M! - HITER IN ZANESLJIV

 

B.A.M! Instant Puncture Repair je zasnovan tako, da vam omogoči, da se hitro vrnete na kolesarsko pot. Sposoben je napolniti 29 colsko gorsko kolo v manj kot minuti - to je resnično hitro! Ni več potrebe po dolgem čakanju na pomoč ali uporabi klasične tlačilke.

 

 

Kompatibilen je s skoraj vsemi kolesi!

 

B.A.M! je združljiv z različnimi vrstami koles. Ne glede na to, ali ste navdušen cestni kolesar, gorski kolesar ali se odpravljate na avanture s kolesi za gravel, bo B.A.M! deloval na vašem kolesu. Poleg tega je združljiv tudi z večino tubeless tesnil, kar pomeni, da je ta izdelek prava izbira za tiste, ki želite svojemu kolesu zagotoviti brezskrbno vožnjo in preprečiti neprijetna presenečenja na cesti.

 

 

VARNOST JE NA PRVEM MESTU!

 

Preden nadaljujemo, je pomembno poudariti, da je B.A.M! Instant Puncture Repair v tlačilni posodi in je izjemno vnetljiv izdelek. Zato vas pozivamo k previdnosti pri uporabi. Pomembno je, da ga vedno hranite izven dosega otrok in stran od vročine ali virov ognja.

 

 

 

 

Podrobnosti izdelka:

 

Sestava: Roza sintetična pena iz lateksa za tesnenje in napihovanje.

 

Nastavek za ventile Presta: Enostavno se prilega ventilom Presta.

 

Kompatibilnost: Uporabite ga lahko na cestnih kolesih, kolesih za gravel in ciklokros ter gorskih kolesih.

 

Hitrost napihovanja: Zmožen je napihniti 29 colsko gorsko kolo ali 700c cestno kolo v manj kot minuti.

 

Zapiranje lukenj: Učinkovito zatesni luknje velikosti 3-4 mm.

 

Brez vsebnosti amonijaka: Ne vsebuje amonijaka, kar je dobro tako za okolje kot za vaše kolo.

 

Združljivost s tubeless tesnili: Uporabite ga lahko skupaj z večino tubeless tesnil.

 

 

Kako dobro deluje B.A.M! v praksi?

 

 

 

Sedaj, ko ste spoznali vse prednosti in tehnične podrobnosti B.A.M! spreja za krpanje, si poglejmo, kako dobro deluje v praksi. Preverite spodnji video, ki prikazuje B.A.M! v akciji:

 

 

 

 

Kot lahko vidite, je uporaba B.A.M! resnično preprosta. Hitro in učinkovito napolni pnevmatiko ter zatesni morebitne luknje. To je vaša rešitev za hitrejše in bolj brezskrbno kolesarjenje!

 

Zaključek

 

Če ste strasten kolesar, ki ceni brezhibno delovanje svojega kolesa in hitre rešitve, je B.A.M! Instant Puncture Repair nepogrešljiv dodatek k vaši opremi. Ne glede na to, ali vozite na cesti, gravel ali gorske poti, bo ta izdelek poskrbel, da se boste vedno vrnili domov brezskrbno in varno.

 

Zdaj je čas, da svoje kolesarjenje dvignete na novo raven s pomočjo B.A.M! Instant Puncture Repair. Ne izgubljajte časa s tradicionalnimi metodami popravila pnevmatik. Uporabite B.A.M! ter se preprosto in hitro vrnite na kolesarsko potovanje, ki ga imate radi.

 

Bodite pripravljeni na vse izzive, ki jih prinaša kolesarjenje, in se zanesite na B.A.M! Instant Puncture Repair - izdelek, ki bo spremenil vaše kolesarske izkušnje na bolje!

 

Za naročilo B.A.M! Instant Puncture Repair obiščite trgovine po Sloveniji!

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?