Prijavljeni ste kot partner

Muc-Off tesnilna tekočina za zračnice

26.10.2023 12:00

Pozdravljeni, strastni kolesarji!

 

Kaj bi rekli, če bi vam povedali, da obstaja rešitev, ki vam omogoča, da pozabite na preboje na cesti, in to ne glede na to, ali vozite po mestnih ulicah, makadamskih poteh ali gorskih stezah? Predstavljamo vam Muc-Off tesnilno Tekočino No Puncture Hassle Inner Tube Sealant, s katero se bo vaša kolesarska izkušnja spremenila za vedno!

Muc-Off tesnilna tekočina za zračnice: Kolesarjenje brez skrbi in prebojev

 

Preden si pogledate videoposnetek o tem kako Muc-Off  tesnilna Tekočina deluje v praksi, si preberite naš članek, ki to čudovito tesnilno tekočino na kratko predstavi. Tesnilna tekočina Muc-Off bo postala vaš najljubši sopotnik. To ni samo obljuba, ampak dejstvo - z No Puncture Hassle Inner Tube Sealant boste vozili brezskrbno!

 

 

 

 

Poudarki

 

  1. Muc-Off tesnilna tekočina tesni luknje do velikosti 3-4 mm
  2. Deluje z notranjimi cevmi za cestna, gravel in gorska kolesa
  3. Kompatibilna je z ventili Presta (z odstranljivo sredico) in Schrader

 

 

Opis izdelka

 

Smejte se prebojem v obraz z našo super lahko, a izjemno učinkovito  tesnilno tekočino za kolesarske zračnice! Muc-Off No Puncture Hassle Inner Tube Sealant se enostavno namesti, inovativne molekule pa tesnijo luknje v zračnicah do velikosti 4 mm, kar zagotavlja, da bo vaša vožnja lahko neprekinjena! Naša lastniška vodna formula je bila razvita posebej za uporabo v zračnicah in je kompatibilna z različnimi vrstami koles. Ne glede na to, ali gre za vsakodnevno vožnjo v službo, kolesarsko pustolovščino ali gorsko kolesarjenje, Muc-Off ponuja rešitev!

 

 

Tesnilo je primerno za zračnice ventilčki Schrader in Presta, z odstranljivo ventilsko sredico. Ni  pa primerno za brezzračne (tubeless) pnevmatike. 

 

 

Značilnosti

 

  • Preprečuje preboje zračnic
  • Primerna je za gorska, cestna, električna, mestna, zložljiva in treking kolesa
  • Tesni luknje v zračnicah do velikosti 4 mm
  • Deluje tudi na več prebojih
  • Se ne izsuši
  • Traja skozi celo življenjsko dobo zračnice
  • Vsebuje protikorozijske inhibitorje
  • Vsebuje inovativne molekule za hitro in učinkovito tesnjenje lukenj
  • Samotesnilna tekočina je topna v vodi
  • Ni nevarna za okolje!
  • Deluje pri temperaturah od -15°C do +50°C

 

 

Kako uporabiti?

 

Za zračnice z ventili Schrader (avto ventil):

 

1. Odstranite zaščitno kapico s svojega ventila in spustite zrak iz pnevmatike. Nato zavrtite kolo, tako da je ventil med položaji 9h in 12 h.

 

2. Obrnite in potegnite navzgor plastično cevko z vrha stekleničke.

 

3. Odstranite črno orodje za odstranjevanje sredice ventila z vrha cevke, nato pa odstranite še sredico ventila. (Vstavite orodje z dvema zobema na vrhu ventila Schrader in ga zasukajte v nasprotni smeri urinega kazalca, da izvlečete sredico. Med polnjenjem hranite sredico ventila na varnem!)

 

4. Sedaj namestite konec polnilne cevke na ventil in steklenico obrnjeno navzdol rahlo stisnite, da željena količina tesnila steče v ventil. Poskrbite, da se tesnilo gladko vlije v ventil. (Napolnite priporočeno količino za vašo notranjo cev, pri tem upoštevajte lestvico odmerkov na strani steklenice).

 

5. Odstranite polnilno cevko iz ventila in obrišite morebitne ostanke tesnila.

 

6. Ponovno namestite sredico ventila s pomočjo orodja in jo privijte v smeri urinega kazalca, dokler ne postane trdno. Nato napihnite pnevmatiko na želeni tlak v skladu z navodili proizvajalca.

 

7. Zavrtite kolo, in že ste pripravljeni na pot!

 

 

 

 

Za zračnice z ventili Presta (Francoski ventil):

 

1. Če vstavljate tesnilno Tekočino v ventil Presta, najprej preverite, ali ima vaš ventil odstranljivo ventilsko sredico. (Niso vsi ventili Presta opremljeni s snemljivo sredico). Preverite, ali ima vaš ventil Presta odstranljivo sredico, tako da prepoznate, ali imajo strani ventilne sredice ravno robovje. Presta ventili s sredico, ki je ni mogoče odstraniti, nimajo ravnih robov.

 

2. Če ima ventil ravne robove, sredico odstranite tako, da uporabite orodje za odstranjevanje ventilne sredice Presta ali par tankih klešč, da odvijete sredico iz ventilne osi. Med polnjenjem hranite sredico ventila na varnem!

 

3. Sedaj namestite konec polnilne cevke na ventilno os in zavrtite kolo tako, da je ventil med položaji 6 ur. Steklenico obrnite navzdol in  jo rahlo stisnite, da željena količina tesnila steče v ventil. Poskrbite, da se tesnilo gladko vlije v ventil. (Napolnite priporočeno količino za vašo notranjo cev, pri tem upoštevajte lestvico odmerkov na strani steklenice).

 

4. Odstranite polnilno cevko iz ventila in obrišite morebitne ostanke tesnila.

 

5. Ponovno namestite sredico ventila s pomočjo orodja in jo privijte v smeri urinega kazalca, dokler ne postane trdna. Nato napihnite pnevmatiko na želeni tlak v skladu z navodili proizvajalca.

 

6. Zavrtite kolo, in že ste pripravljeni na pot!

 

 

Z Muc-Off No Puncture Hassle Inner Tube Sealant boste brezskrbno uživali v svojih kolesarskih avanturah ne, da bi se morali ukvarjati z morebitnimi preboji vaših zračnic. Ne dopustite, da vas nepričakovani preboji spravijo v zadrego. Sedaj imate rešitev na dosegu roke. Naj bo vaše kolo vedno brez prebojev in pripravljeno na akcijo. Naročite svojo steklenico že danes in pustite, da se vaše kolo izrazi z neustavljivo svobodo!

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?