Prijavljeni ste kot partner

N1NO BEYOND - NOVA SERIJA

22.05.2024 16:00

N1NO BEYOND - Epizoda 1 - NEVER QUIT

Nova serija, ki jo je produciral Cut Media, gre v zakulisje z največjim dirkačem vseh časov, da pokaže Nina Schurterja, kakršnega še niste videli. Oglejte si prvi del zdaj v živo!

 

Ne zamudite priložnosti spoznati zakulisje življenja in kariere te izjemne športne legende.

 

ZDAJ V ŽIVO!

 

Givisiez, CH. Ko gre za dirke MTB XC, je Nino Schurter nedvomno največji vseh časov. Z 10 naslovi elitnega svetovnega prvaka, polnim nizom olimpijskih medalj in neverjetnih 35 zmag v svetovnem pokalu je bil tam in osvojil vse. Toda kdo je Nino onkraj dirk, onkraj zmag in onkraj rekordov?

 

 

Nova serija N1NO BEYOND, ki se začne danes, gre v zakulisje, z namenom da odkrije človeka za dirkačem. Ko se Nino bliža vrhuncu svoje tekmovalne kariere, bo ta serija občinstvo popeljala na potovanje skupaj z Ninom in odkrivala neprekosljivo dediščino, ki jo je pustil v gorskem kolesarstvu. Serija bo približala in osebno postavljala vprašanja ter ujela Nina na način, kot ga še niste videli.

 

 

»Vse življenje sem dirkal in ta šport mi je dal več, kot sem si lahko predstavljal. Toda konkurenca, energija – z dirkanjem še nisem končal. Še vedno imam toliko za dati. Zdaj sem pripravljen svetu pokazati, kaj mi v resnici pomeni gorsko kolesarjenje.«

Nino Schurter

 

Dokumentarna serija, ki jo je producirala priznana agencija za športne vsebine Cut Media, bo vse poletje objavljena v epizodah na YouTubu. Epizoda 1 »Never Quit«, ki je predstavljena danes, spremlja Nina na uvodnem krogu svetovnega prvenstva 2024 v Braziliji, takoj po koncu sezone 2023, kjer je dosegel vse, tako da je podrl rekord v številu zmag v svetovnem pokalu – rekord, ki bo obstal za generacije. V 1. epizodi, ki se podaja v sezono 2024, in ko pri 38 letih kot aktualni skupni prvak, upa vprašati, kaj je naslednje za največjega dirkača vseh časov in kaj bo potrebno, da ga ustavi?

 

  

 

"Sezona 2023 je bila zagotovo nekaj, kar si bom za vedno zapomnil. Svojo 34. zmago v svetovnem pokalu v Lenzerheideju, na moji domači gori, je bilo kot iz sanj, nato pa končati sezono kot skupni prvak ... ni veliko bolje ampak zdaj sem osredotočen na prihodnost in na to, kaj lahko prinese sezona 2024,« dodaja Nino.

 

 

Epizode N1NO BEYOND

  • Epizoda 1 - 22. maj ob 16.00
  • Epizoda 2 - 19. junij ob 16.00
  • Epizoda 3 – julij
  • Prihodnje epizode - jesen 2024

YouTube kanal serije N1NO BEYOND

Epizode bodo gostovale na posebnem Youtube kanalu pod imenom Nino Schurter: www.youtube-nocookie.com/@nino.schurter

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?