Prijavljeni ste kot partner

Novo gorsko kolo Bold Unplugged

31.01.2023 16:00

"Novo kolo UNPLUGGED je brez dvoma NAREJENO ZA HITROST. In je preprosto eno noro hudo kolo. Raven integracije je neverjetna in dviga nivo. Mislim, da lahko rečemo, da bomo s to novo platformo preoblikovali pravila."

 

Rob Heran Ambasador znamke BOLD Riders Crew

 

 

 

 

 

TEHNOLOGIJA NOTRANJEGA VZMETENJA

 

Trdota okvirja, najnižje središče težnosti in optimalno delovanje vzmetenja so ključne prednosti tehnologije notranjega vzmetenja. Zadnji amortizer ima značilen vpliv na delovanje vzmetenja. Je zaščiten pred umazanijo, vodo in udarci, da zagotovi najboljše delovanje. Kot rezultat, kolo lažje obvladujemo, intervali servisiranja vzmetenja so daljši in vožnja je bolj stabilna.

 

 

 

IST VP

 

Poleg tehnologije vzmetenja IST VP, zasnovane za napredno enduro vožnjo, kolo vključuje številne druge inovativne rešitve. "Save The Day Kit" v spodnji cevi, optimiziran »SAG« in indikator »Bottom-Out« ter možnosti prilagoditve geometrije spredaj in zadaj so le nekatere rešitve.

 

Igrivo, a hkrati gladko obvladovanje z ogrodjem z veliko skakanja in dovolj podpore v srednjem razponu vzmetenja zagotavljajo neverjetno delovanje in zaključujejo paket za ambicioznega voznika.

 

 

 

Komplet "SAVE THE DAY"

 

Koncept integracije vključuje pametno rešitev za shranjevanje orodja znotraj okvirja. Dostopno z odpiranjem pokrivala spodnje cevi. Komplet vključuje mini tlačilko, snemalce za plašče in prostor za rezervno zračnico. Da se boste čim hitreje vrnili na stezo, je Syncros Multi-Tool skrit znotraj pokrivala okvirja in zadostuje za večino nastavitev."

 

 

"Integracija je vedno bila ključna značilnost naših koles. Ob analiziranju sil, ki vstopajo v okvir, smo se pri UNPLUGGED-u odločili, da postavimo vzmetenje vodoravno, blizu spojnega mesta spodnje cevi. To zagotavlja izjemno nizko središče težnosti in veliko prostora za sedežno oporo s širokim razponom vzmetenja."

 

Vincenz Droux, vodja inženiringa in oblikovanja, ustanovitelj BOLD koles

 

"Za najbolj strastne kolesarje, ki iščejo najbolj napredno zasnovana kolesa, novi UNPLUGGED ponuja najsodobnejšo tehnologijo in funkcije oblikovanja v industriji."

 

Rene Krattinger, produktni vodja BOLD koles

 

MODELI & OKVIRJI

 

 

         UNPLUGGED ULTIMATE                                                                  UNPLUGGED PRO

 

 

UNPLUGGED OKVIR - GREY                                                               UNPLUGGED OKVIR - BLACK

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?