Prijavljeni ste kot partner

Sigma ROX 12.1

17.07.2023 12:00

Odprite novo poglavje svojih kolesarskih avantur z GPS kolesarskim števcem Rox 12.1 Evo, blagovne znamke Sigma. Ta vrhunski izdelek, ki se ponaša z lastnostmi, kot so enostavnost branja in uporabniška prijaznost, je pravzaprav odgovor na vse vaše kolesarske potrebe. Ta članek vam bo prinesel predstavitev Rox 12.1 Evo, ki je izredno priljubljen zaradi svoje enostavne uporabe in preprostega dostopa do informacij.

Načrtovan z mislijo na kolesarje, ki cenijo preprostost in funkcionalnost, je Rox 12.1 Evo opremljen z velikim, barvnim zaslonom, ki omogoča enostavno branje informacij v vseh svetlobnih pogojih. Njegov uporabniški vmesnik je intuitiven, kar pomeni, da boste lahko hitro in enostavno dostopali do svojih podatkov in nastavitev v realnem času.

 

 

Rox 12.1 Evo pa ni samo enostaven za uporabo, ampak je tudi oblikovan za vrhunsko zmogljivost. Ta GPS kolesarski števec natančno sledi vašemu napredku in meri ključne kolesarske parametre, kot so hitrost, razdalja, višina in srčni utrip. Tako boste vedno imeli dostop do ključnih informacij, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo vožnjo.

 

 

Poleg natančnosti in zmogljivosti je tudi izjemno robusten. S svojo dolgo življenjsko dobo baterije, ki traja do 16 ur, je Rox 12.1 Evo idealen za dolge vožnje, ne glede na to, ali se odpravljate na dolgo vožnjo ali pa se udeležujete tekmovanja. Zaradi svoje vodoodporne zasnove je primeren tudi za vožnjo v slabem vremenu, zato vam bo služil v vseh vremenskih razmerah.

 

 

 

Rox 12.1 Evo se lahko pohvali tudi z naprednimi tehnološkimi funkcijami. Njegova povezljivost z Wi-Fi in Bluetooth omogoča enostavno sinhronizacijo z vašimi pametnimi napravami in priljubljenimi fitnes aplikacijami. Poleg tega vam njegova napredna navigacijska funkcija omogoča, da uvozite ali ustvarite svoje lastne poti, kar je idealno za dolge kolesarske izlete ali tekmovalne vožnje.

 

Pregledi uporabnikov in strokovnjakov potrjujejo, da je Rox 12.1 Evo vreden svoje cene. Njegova zanesljivost, natančnost, enostavnost uporabe in široka paleta funkcij so deležne pohval s strani kolesarske skupnosti. Ta naprava vam omogoča, da svojo kolesarsko izkušnjo popeljete na višjo raven.

 

Na voljo v izvedbah: 

  • ROX 12.1 EVO basic set NIGHT GREY - priporočena maloprodajna cena 379,95€
  • ROX 12.1 EVO basic set NIGHT WHITE - priporočena maloprodajna cena 379,95€
  • ROX 12.1 EVO sensor set NIGHT GREY - priporočena maloprodajna cena 479,95€
  • ROX 12.1 EVO sensor set NIGHT WHITE - priporočena maloprodajna cena 479,95€

 

Za konec pa, če iščete kolesarski števec, ki združuje vrhunsko tehnologijo, uporabnost in robustnost, je Rox 12.1 Evo prava izbira. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kolesar, ta naprava ponuja vse, kar potrebujete, da izboljšate svojo kolesarsko izkušnjo in lažje dosežete svoje cilje.

 

Ne odlašajte, odkrijte sami moč in preprostost uporabe Rox 12.1 Evo.

 

Specializirane prodajalne Sigma po Sloveniji. 

 

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?