Prijavljeni ste kot partner

Novi Ultra Carbon RC

06.12.2022 16:00

Predstavljamo naš prvi dinamični tekaški copat Ultra Carbon RC s karbonom. Copatu smo dodali karbonsko ploščico CARBITEX GearFlex, enako kot v kolesarskih čevljih.

Z združevanjem strokovnega znanja in izkušenj, ki smo ga pridobili v letih na področju naprednega oprijema pri trail teku, smo ustvarili najboljši tehnično dodelan tekaški copat do sedaj.

 

Ko se je ultra tekač Cody Lind odločil uresničiti svoje sanje in se udeležiti legendarne tekme Westeren States 100-Miles, smo imeli odlično priložnost, da uporabimo njegove izkušnje pri ustvarjanju našega novega produkta. Skupaj s Codyem, ki je bil del naše ekipe zadnjih 8 let, smo vložili nešteto ur v ustvarjanje najbolj zmogljivega trail copata do sedaj.

 

Ultra Carbon tekaški copat ima v podplatu dodano karbonsko ploščico. Tekaču omogoča udoben tek tudi po urah teka, prav tako pa zagotavlja odličen oprijem na skalah. Novi podplat Ultra Traction ima strateško nameščene čepe, ki zagotavljajo najboljši oprijem. Tekaški copat je izjemno lahek in udoben, ker je zgornji del oblikovan posebej za dolge tekaške ture.

 

 

  

 

 

OPRIJEM JE POMEMBEN

 

Naš prvi dinamični karbonski trail tekaški copat.

 

DINAMIČNA KARBONSKA PLAST

 

DIZAJN LASTOVINEGA REPA

 

Edinstvena prednost karbonske plošče Carbitex GearFlex je njena dinamična prilagodljivost, karbonska plast omogoča prožnost pri počasnejšem teku in povečuje togost pri hitrejšem teku.

 

Za trail tek mora biti karbonska plast lahka, tanka in prožna, saj tako tekaču omogoča pravo mero okretnosti in občutek za podlago. Skupaj s Carbitexom smo tako zasnovali karbonsko plast, ki je razdeljena pod prednjim delom in proti peti ter tako poveča stranski upogib. Dizajn lastovičkinega repa omogoča večjo stransko upogibanje in naravno ločevanje prednjega in zadnjega dela stopala. To pomeni naravno dinamiko pri teku.

 

 

ULTRA TRACTION PODPLAT

 

Podplat je bil narejen posebej za ultra dolge tekaške ture. Uporaba pol radialnega dizajna omogoča maksimalen oprijem pri spreminjanju smeri teka. Najnovejša rešitev je primerna za čiste traile, pa naj bo to hiter ali počasen tek.

 

 

 

 

Evolved Rocker 2 temelji na 10 letih raziskav in razvoju ter ustvarja našo najučinkovitejšo tekaško platformo do sedaj. ER2 uporablja naše napredno razumevanje biomehanskih načel za spodbujanje dinamičnega položaja pri teku, ter zmanjša udarce v petnem delu. Tečete lahko dlje in z manj energije.

 

LAHKA PENA

 

Čevelj je lahek in dobro oblazinjen. Zahvale gredo peni Kinetic Light in visoki stopnji udobja, ki ga zagotavlja zgornji del copata. Idealen copat za trail maratone in ultra dolge razdalje.

 

 

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?