Prijavljeni ste kot partner

Ta teden predstavljamo: Ženski kolesarski čevlji Ride Concepts Flume

20.07.2023 12:00

Strastne kolesarke pozor! Predstavljamo vam model kolesarskih čevljev - Flume, blagovne znamke Ride Concepts.  Predstavljamo vam klasičen ženski model Flume in  Flume Clip.

Ride Concepts je v kolesarskem svetu znan po svojih inovativnih, udobnih in modnih kolesarskih čevljih. Flume ponuja vse, kar kolesarka lahko pričakuje od vrhunskih kolesarskih čevljev.

 

Eden ključnih elementov, ki jih Ride Concepts uporablja v čevljih Flume, je ekskluzivna CLIP GRIP tehnologija. Ta je zasnovana tako, da ni ovir pri vpenjanju in odpenjanju iz pedala, hkrati pa zagotavlja odličen oprijem pri hoji.

 

FLUME CLIP 

 

Tip pedal: na klip

 

 

 

 

FLUME

 

Tip pedal: FLAT

 

 

 

 

Flume se lahko pohvali tudi z uporabo D30 materiala, ki absorbira udarce. Sodelovanje z D30 omogoča vključevanje materialov, ki absorbirajo udarce, v vložke. Ta mehak, lahek in prožen material je idealen za obutev - zmanjšuje udarce in tresljaje s poti in jih blaži skozi vložke Zone Technology ter dodaja zaščito proti udarcem.

 

 

Flume čevlji vključujejo tudi uporabo Cordura materiala v zgornjem delu čevlja. Cordura je vodilni material v industriji, znan po svoji izjemni trpežnosti in zračnosti. Novost za leto 2022 je uporaba tega visokozmogljivega materiala v zgornjem delu pri modelih Tallac in Flume.

 

 

Ti vrhunski čevlji združujejo sodoben dizajn z najnovejšimi tehnologijami. Izdelani so za udobno in varno vožnjo ter omogočajo izvrsten oprijem pedalov. S kakovostno izdelavo in premišljenimi detajli, kot so dodatno oblazinjenje in optimalna podpora, čevlji Flume zagotavljajo odlično izkušnjo na kolesu.

 

Njihova vzdržljivost in zanesljivost sta neprimerljivi, kar je posledica kakovostnih materialov in precizne izdelave. Tako bodo vaši Flume čevlji zvesto služili skozi vse sezone, ne glede na to, kako zahtevne so vaše kolesarske poti.

 

Poleg vrhunskih tehničnih značilnosti se Flume čevlji ponašajo tudi s svojim športnim in elegantnim dizajnom. Z lahkoto se prilagodi vašemu stilu in vam omogoča, da izstopate tako na cesti kot na poti.

 

 

 

Zahvaljujemo se vam za vašo zvestobo in se veselimo vaših uspehov na kolesu. Ne pozabite deliti svojih dosežkov z nami na družbenih omrežjih s hashtagom #RideConceptsFlume in #Prolocotrade.

 

Želimo vam srečno in varno kolesarjenje z novimi čevlji Ride Concepts Livewire! Hvala vam, da ste del naše skupnosti, in veselimo se, da vas bomo videli na poti!

 

Čevlji Flume so že na voljo pri bolje založenih prodajalcih po Sloveniji!

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?