Prijavljeni ste kot partner

Ta teden predstavljamo: Kolesarski čevlji Ride Concepts Tallac

13.07.2023 12:00

S ponosom vam predstavljamo našo ponudbo kolesarskih čevljev, ki bo vašo vožnjo popeljali na višji nivo. Predstavljamo vam serijo kolesarskih čevljev Tallac blagovne znamke Ride Concepts!

Tallac je resnično večnamenski kolesarski čevelj, ki je zasnovan za vse vrste terenov in za vsak slog vožnje. Od pete do prstov je bil Tallac optimiziran za dolge dni na kolesu in iskanje novih poti. Tallac ima zgornji del čevlja narejen iz materiala Cordura®, ki je zračen in lahek, a izjemno trpežen. Izdelan je brez šivov, s popolnoma varjenim konstrukcijskim dizajnom, z zaščito pete in prstov ter filmom proti obrabi.

 

Podporno EVA sredico in vložek z D3O® tehnologijo dopolnjujejo zasnovo, ki zmanjšuje utrujenost in absorbira udarce. TPU zadnji del in popolnoma zaščitena jezična stran varujejo vaša stopala pred umazanijo, kamni in drgnjenjem.

 

Razumemo, da je vsak kolesar drugačen in zato ponujamo štiri različice tega modela: Tallac Boa, Tallac Clip, Tallac Clip Boa in klasični Tallac:

 

Tallac in Tallac Boa za flat pedala ter

Tallac Clip in Tallac Clip Boa za pedala na klipe

 

Tallac

 

Za vse, ki iščete preprostost in udobje. Čevelj nudi odlično podporo, udobje in varnost. Tip pedala: FLAT

 

 

 

 

Tallac Boa

 

Če iščete hitro in preprosto prilagajanje, je Tallac Boa odlična izbira. Z Boa sistemom lahko s preprostim zasukom gumba prilagodite oprijem, kar pomeni, da lahko v trenutku prilagodite čevelj vašemu stopalu. Tip pedala: FLAT

 

 

 

 

Tallac Clip

 

Če vozite klip pedala, imamo za vas Tallac Clip. Ta model ponuja izjemno trdnost in varnost s tradicionalnim sistemom zavezovanja na vezalke in dodatnim velcro trakom. Tip pedal: na klip

 

 

 

 

Tallac Clip Boa

 

Za kolesarje s klip pedali, ki iščete najboljše, pa je tukaj Tallac Clip Boa. Ta model združuje praktičnost Boa sistema z odlično podporo, udobjem in varnostjo Tallac modela. Tip pedal: na klip

 

 

 

 

Zahvaljujemo se vam, da ste del naše skupnosti, in ne pozabite deliti svojih kolesarskih avantur z nami na družbenih omrežjih s hashtagom #RideConceptsTallac in #Prolocotrade. Komaj čakamo, da vidimo, kako se spreminjate in rastete kot kolesarji z Ride Concepts čevlji. 

 

Doživite svet kolesarjenja na način, ki ga omogočajo čevlji Ride Concepts Tallac. Ride Concepts - ker vsaka vožnja šteje.

 

 

 

Želimo vam srečno in varno kolesarjenje z novimi čevlji Ride Concepts Tallac! Hvala vam, da ste del naše skupnosti, in veselimo se, da vas bomo videli na poti! Vaše udobje in varnost sta naša prioriteta, zato smo zasnovali Tallac tako, da bo izpolnil vsa vaša pričakovanja. Občutite razliko z Ride Concepts Tallac in uživajte v novih kolesarskih pustolovščinah!

 

Čevlji Tallac so že na voljo pri bolje založenih prodajalcih po Sloveniji!

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?