Prijavljeni ste kot partner

Ta teden predstavljamo: Kolesarski čevlji Ride Concept Livewire

06.07.2023 12:00

Omenjena novica je namenjena vsem navdušencem kolesarjenja, ljubiteljem adrenalina in preprosto vsem, ki ste radi v stiku z naravo! Z veseljem vam predstavljamo nekaj posebnega, nekaj, kar bo vaše kolesarske izkušnje povzdignilo na popolnoma novo raven.

 

Naš ponos in veselje, kolesarski čevlji Livewire, blagovne znamke Ride Concepts.

Livewire. Čevlji predstavljajo vrhunec tehnologije in oblikovanja, kar prinaša kolesarjem neprekosljivo udobje in varnost. S svojo popolno kombinacijo robustnosti, zračnosti in natančne prilagodljivosti, so Livewire idealni za tiste, ki želijo zavzeti poti z vso močjo, brez skrbi in težav.

 

Novi modeli Livewire. Predstavlja naslednji korak v evoluciji kolesarskih čevljev. Z najnovejšimi izboljšavami v blaženju, boljšim oprijemomi in večjo zračnostjo, je ta model resnično vreden svojega imena in denarja! Ne glede na to, ali se ukvarjate z gorskim kolesarjenjem, cestnim kolesarjenjem ali se preprosto vozite do službe s kolesom, Livewire zagotavlja, da bodo vaše noge ostale suhe, varne in vam nudile udobje do cilja.

 

Oba modela sta zasnovana tako, da ustrezata najvišjim standardom kakovosti, kar zagotavljajo skrbno izbrani materiali in natančna izdelava. A to še ni vse! Z izbiro barv in velikosti, ki jih ponuja Ride Concepts, boste našli prav tisti par, ki bo odražal vaš edinstven slog in osebnost.

 

 

Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar ali začetnik, si zaslužite obutev, ki vam omogoča najboljšo možno izkušnjo na kolesu. Torej, ne čakajte! Pobrskajte po naši spletni strani prolocotrade.si, in najdite svoj popoln par čevljev Livewire. Verjamemo, da boste občutili razliko, ki jo prinesejo ti vrhunski čevlji.

 

Naša najmehkejša, najbolj oprijemljiva zmes, MAX GRIP, je narejena za najboljši stik s pedalom in daje občutek, hkrati pa ohranja visoko stopnjo vzdržljivosti. Izjemno lepljiva in odzivna, je idealno orodje za najzahtevnejše dni na kolesu.

 

EVA vložek dvojne gostote je podplat, ki ga RC uporablja v svojih čevljih. Naš vložek EVA dvojne gostote obravnavajte kot obrambno linijo za vaše noge. Lahkoten dvoslojni vložek razprši silo udarcev, hkrati pa zagotavlja dodatno oporo in oblazinjenje.

 

 

Ne pozabite deliti svojih kolesarskih avantur z nami na družbenih omrežjih s hashtagom #RideConceptsLivewire in #prolocotrade. Komaj čakamo, da vidimo, kako premikate meje svojih kolesarskih sposobnosti s čevlji Livewire.

 

 

 

Želimo vam srečno in varno kolesarjenje z novimi čevlji Ride Concepts Livewire! Hvala vam, da ste del naše skupnosti, in veselimo se, da vas bomo videli na poti!

 

Čevlji Livewire so že na voljo pri bolje založenih prodajalcih po Sloveniji!

 

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?