Prijavljeni ste kot partner

NOVO: VIBE MIPS IN VIBE ON MIPS

07.03.2024 12:00

Predstavljamo Vibe On Mips® in Vibe Mips®. Dve izjemni čeladi, ki združujeta najnovejšo tehnologijo varnosti in sodoben dizajn za urbano kolesarjenje. Zasnovani za kolesarje, ki iščejo optimalno zaščito, udobje in stil na vsakem kilometru svoje mestne avanture. Idealna izbiro za kolesarje, ki želijo združiti funkcionalnost in moderen ulični stil.

Vibe On Mips®: moderno na e-kolesu

 

Vibe On Mips® je čelada, ki jo odlikuje sodoben in minimalističen dizajn, zasnovan za kolesarje nove generacije. Njena polikarbonatna lupina in EPS podloga zagotavljata robustno zaščito, medtem ko certifikat NTA 8776 jamči za njeno sposobnost zaščite pri višjih hitrostih, kot je to značilo za e-kolesa. Nastavljiv ščitnik bo zaščitil vaše oči pred vetrom in insekti, zadnja USB LED luč pa izboljšala vidnost. Debelejša zunanja lupina za dodatno vzdržljivost in razširjeno pokrivalo za bolj celovito zaščito glave, so značilnosti zaradi katerih je Vibe On Mips® ena izmed najbolj varnih mestnih čelad na trgu.

 

 

 

 

Vibe Mips® : eleganca s poudarkom na varnosti

 

 

 

Vibe Mips® predstavlja vrhunec elegance in varnosti, idealen za urbano kolesarjenje. Z enakimi varnostnimi certifikati kot Vibe On, ta čelada prav tako zagotavlja odlično zaščito pri višjih hitrostih. Integracija MIPS® rotacijskega sistema, ki dodatno zaščiti pred določenimi udarci. Udobje je zagotovljeno z MET Safe-T Sport Fit sistememom in 360° naglavnim pasom. Zaponka z ragljo omogoča enostavno prilagajanje. Vibe Mips® ne skrbi samo za vašo varnost, temveč tudi za to, da ste vidni z integrirano zadnjo LED lučko USB, ki je enostavna za uporabo in polnjenje.

 

Obe čeladi sta zasnovani za vsestransko uporabo v vseh vremenskih razmerah, brez široko odprtih zračnikov, kar zagotavlja optimalno zaščito ne glede na vreme. S pralnimi blazinicami in izjemno udobno ter varno obliko, ki se prilega vaši glavi, Vibe On Mips® in Vibe Mips® postavljata nove standarde v urbani kolesarski opremi.

 

Naj bo vaša vožnja varna in stilsko dovršena z našima čeladama Vibe On Mips® in Vibe Mips® – ker v mestu, kjer vsak dan postane avantura, ne bi smeli sklepati kompromisov med varnostjo in slogom.

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?