Prijavljeni ste kot partner

KAKO DELUJE RockShox

12.10.2022 19:45

Vas zanima, kako deluje vzmetenje? Se radi spuščate v potankosti tehnologij ali razstavljate vilice, da razumete, kako se vse ujema?

 

Preverite, kaj se dogaja znotraj vzmetenja RockShox, ko razčlenjujemo tehnologije in vam pokažemo, kako deluje. Z zbirko vilic in zadnjih amortizerjev za leto 2023, se poglobimo v zgodbo za razvojem, kako so prišli do inovativnih dizajnov in razlago, kaj se v vzmetenju dogaja.

 

Tehnologija vilic ButterCups 

 

ButterCups vilice so zlata rešitev za tiste visokofrekvenčne vibracije, ki jih čutite v vaših rokah, ko kolesarite po trailih. Spoznajte navdih za razvoj in testiranje ButterCups in kako preprečijo utrujenost vaših rok.

 

Celoten članek na voljo v angleškem jeziku na naslednji povezavi. VEČ

 

Tehnologija blažilnika Charger 3 

 

Charger 3 je popolnoma nova zver, z največjo nastavljivostjo od vseh blažilnikov, ki smo jih kadar koli naredili. Poglobite se v to, kako smo dosegli resnično neodvisne nastavitve blaženja High Speed Compression (HSC) and Low Speed Compression (LSC) ter vozne lastnosti, ki spreminjajo igro na vaših najljubših kolesarskih poteh.

 

Celoten članek na voljo v angleškem jeziku na naslednji povezavi. VEČ

 

Tehnologija hidravličnega zadnjega vzmetenja Bottom Out

 

Hidravlični Bottom Out imenujemo tehnologijo uporabe oljnega blaženja, ki vpliva na »Bottom Out« v zadnjih 20 % hoda amortizerja. Poglobite se v razvoj te tehnologije in kako bo le ta izboljšala vašo izkušnjo vožnje.

 

Celoten članek na voljo v angleškem jeziku na naslednji povezavi. VEČ

Ostale novice

31.03.2022 09:00
Poiščite pravo kolo za vas in svoj stil vožnje

Ob prebiranju tega članka se vam bodo porodila različna vprašanja. Tukaj boste našli odgovore in nasvete, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za nakup kolesa.

 

Leta minevajo in zdi se, da je na trgu vedno več različnih modelov koles. Res je, izbira pravega kolesa je lahko kar težka. Da bi izbrali kolo, ki vam bo najbolj ustrezalo, vam nudilo največ zabave in vas najhitreje navdušilo, da sedete nanj, potrebujete več informacij. Ne glede na vašo motivacijo, želite najti kolo, ki ustreza VAM in VAŠIM potrebam.

 

Toda preden pridemo tja, naj vam predstavimo Contessa linijo ...

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?