Prijavljeni ste kot partner

Povsem novi Scott Foil RC

Scott Foil RC je uspešno osvojil skoraj vse, kar se je osvojiti dalo. Ravno zato smo se odločili, da bomo kolo še izboljšali in še bolj prilagodili zahtevam današnjih kolesarjev. Običajno pri nakupu kolesa delamo kompromise in izbiramo med aerodinamiko, težo in udobjem. Pri popolnoma novim Foil RC to ni več potrebno.  Vse to dobite  v enem izjemnem kolesu.

AERODINAMIKA

 

S posodobljenimi predpisi UCI leta 2021 so imeli naši inženirji in oblikovalci priložnost, da si ponovno zamislijo, kaj je »aero« kolo. Od začetka je naša ekipa obravnavala kolo, komponente in kolesarja kot celoten sistem. Če upoštevamo te tri elemente skupaj, vidimo resnične prednosti »aero« koles. Vsaka oblikovalska odločitev je bila sprejeta, da naredimo najhitrejše kolo.

 

Z novimi predpisi in lanskoletnim modelom Foil kot izhodiščem, je ekipa začela oblikovati kolo, ki bi ga sama želela voziti. Novi Foil RC je zasnovan tako, da vam nudi vse prednosti.

 

Naša vodilna tehnologija v industriji - F01 Airfoil zagotavlja, da vsaka cev kolesa čim bolj zmanjša upor. Ali nam je uspelo? Novi Foil je za 1 m 18 s hitrejši pri razdalji 40 km in 40 km/h — nedvomno prefinjeno inženirsko delo.

 

Večja krmilna cev omogoča popolnoma integrirane kable in tudi zmanjša aerodinamični upor med vožnjo.

 

 

Vilice Foil RC imajo globlji prerez in večji razmak do pnevmatike kar zagotavlja dodatne aerodinamične prednosti.

 

 

Spodnja in sedežna cev sta odličen primer osredotočanja na kolo kot celoto. Že pri testiranju okvirja so inženirji prepoznali izjemno aerodinamično zasnovo. Vendar smo med testiranjem v vetrovniku s kolesarjem na kolesu ugotovili, da so bili ti dizajni dejansko manj aerodinamični kot pri prejšnjih modelih Foila.

 

 

Zgornji del zadnje vilice je spuščen za dodatno udobje in zagotavlja manjši zračni upor. Usmerjen je navznoter pod kotom 10 stopinj, kar prisili prehajajoči zrak v napere. Z aerodinamičnimi testiranji smo ugotovili, da ta majhna podrobnost zagotavlja velike koristi pri vožnji s kolesom. Nazadnje, s spuščenimi zgornjim delom zadnje vilice lahko skrijemo zavorne čeljusti, kar zmanjša upor zraka in prispeva k lepšemu izgledu kolesa.

 

 

 

LAHEK

 

Obstaja ravnovesje med aerodinamiko in težo. »Aero« kolesa običajno prevesijo to tehtnico z večjim, debelejšim okvirjem - vendar so naši inženirji in oblikovalci prekinili ta vzorec in zmanjšali težo prejšnjega Foila, obenem pa izboljšali njegovo aerodinamiko.

 

Z boljšo razporeditvijo in zmanjšanjem števila karbonskih delov in spojev ter pozornostjo do malenkosti, kot sta sedežna opora in objemka, je naša ekipa zmanjšala težo, ne da bi pri tem žrtvovala togost kolesa.

 

 

 

UDOBJE

 

Syncros komponente so ključne za doseganje aerodinamičnih izboljšav, zmanjšanje teže in seveda večjega udobja. Pri novem Foilu RC najbolj izstopata krmilo Creston iC SL Aero Combo ter inovativna sedežna opora Duncan SL Aero CFT.

 

Kolo boste kupili s 25 mm pnevmatiko spredaj in 28 mm pnevmatiko zadaj. Če potrebujete močnejše, ni problema. Okvir ima dovolj prostora za 30 mm pnevmatike.

 

 

 

SYNCROS DUNCAN SL AERO CFT

 

Ena najbolj inovativnih novosti kolesa je nova patentirana sedežna opora. Duncan SL Aero CFT bo zagotovila, da se boste vozili udobno in boste dosegli največjo moč tudi, ko se vozite po kakšnem makadamu oz. tlakovani poti.

 

Sestavljena je iz dveh delov – sprednji nosilni del iz ogljikovih vlaken se upogne, ko cesta postane bolj groba, kar zagotavlja, da brez težav ostanete na sedežu.

 

 

Dokupite lahko zadnjo svetilko Syncros Campbell 20 Aero iL, ki se polni preko USB-ja. Svetilka se vstavi neposredno v sedežno oporo Duncan SL Aero CFT in ohranja aerodinamični profil opore. Ima 3 načine delovanja, stabilnega, za dnevni čas in za nočno vožnjo, ter ponuja 20Lm svetilnost za varno vožnjo v vseh pogojih.

 

 

 

 

SYNCROS CRESTON IC SL AERO

 

Novi Foil ima krmilo vredno kolesa tega razreda. Zelo priljubljeno krmilo Sycnros Creston iC SL smo odpeljali iz Addicta RC v vetrovnik. Rezultat je tanjša cev, ki reže skozi veter in dvigne celotno aerodinamoko kolesa.

 

Prav tako smo izboljšali udobje in togost. Krmilo nudi večjo skladnost pri manjših obremenitvah, na primer, ko se vozite po ulicah. Ko pa se potopite v spuste, da bi ubežali konkurenci, se utrdi in zagotovi vaš uspeh.

 

Iz naše ponudbe

    Ostale novice

    08.06.2022 12:30
    Kako se lotiti čiščenja vašega kolesa kar v stanovanju

    Čiščenje vašega kolesa v notranjih prostorih je lahko boleče in umazano. Ampak ni treba da je tako

    31.03.2022 09:00
    Poiščite pravo kolo za vas in svoj stil vožnje

    Ob prebiranju tega članka se vam bodo porodila različna vprašanja. Tukaj boste našli odgovore in nasvete, ki vam bodo pomagali pri odločitvi za nakup kolesa.

     

    Leta minevajo in zdi se, da je na trgu vedno več različnih modelov koles. Res je, izbira pravega kolesa je lahko kar težka. Da bi izbrali kolo, ki vam bo najbolj ustrezalo, vam nudilo največ zabave in vas najhitreje navdušilo, da sedete nanj, potrebujete več informacij. Ne glede na vašo motivacijo, želite najti kolo, ki ustreza VAM in VAŠIM potrebam.

     

    Toda preden pridemo tja, naj vam predstavimo Contessa linijo ...

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?